Generelt

Start eller avslutt (si opp) ditt abonnement

Du kan prøve regnskapssystemet gratis i 30 dager! Når prøveperioden din er over, må du aktivere ditt abonnement for å fortsette å bruke løsningen.

Start ditt abonnement

1. Gå til Innstillinger > Mitt abonnement
  2. Klikk “Aktiver” for å starte abonnementet

Så snart du har startet abonnementet ditt vil du få en faktura rett inn i regningslisten din - ferdig ført! Fakturaen gjelder for tre måneders abonnement og betales forskuddsvis.

Du får en ny faktura automatisk etter tre måneder, og vi sender deg en påminnelse via e-post når en ny faktura kommer.

Legg til en modul

1. Gå til Innstillinger > Mitt abonnement
  2. Finn du modulen du vil ha og klikk på “Legg til”

Du vil få tilgang til modulen øyeblikkelig etter at du har lagt den til. På neste faktura vil du betale for dagene du allerede har brukt modulen, i tillegg til forskuddsvis for de neste tre månedene.

Glemt å betale fakturaen eller betalt etter forfallsdato

Hvis du ikke betaler fakturaen innen forfallsdato vil din brukerkonto og det aktuelle selskapet låses. Så snart vi registrerer at du har betalt fakturaen vil brukerkontoen låses opp igjen. Det kan ta 2 virkedager før betalingen din blir registrert til brukerkontoen låses opp igjen.

Hvis du mener at brukerkontoen din er låst ved en feil, ta kontakt med vår support via chat direkte i løsningen for videre hjelp.

Avslutt (si opp) ditt abonnement

1. Gå til Innstillinger > Mitt abonnement
  2. Klikk på “Si opp abonnement”

Du vil ha tilgang ut perioden du har betalt for. Fakturaer du allerede har mottatt av oss må betales. Etter at du har sagt opp ditt abonnement vil vi ikke sende deg flere fakturaer.

Vi sletter selskapet ditt når den siste perioden du har blitt fakturert for utløper. Vær derfor nøye med å eksportere alle dine regnskapsdata i god tid før abonnementet utløper.