Du kan prøve Luca Regnskap gratis i 30 dager! Når prøveperioden din er over, må du aktivere ditt abonnement for å fortsette å bruke løsningen.

Aktiver ditt abonnement

Klikk på menyen øverst i venstre hjørne
Klikk på "Mitt abonnement"
Klikk "Aktiver" for å bestille Luca Regnskap

Så snart du har aktivert abonnementet ditt vil du få en faktura rett inn i regningslisten din - ferdig ført! Fakturaen gjelder for tre måneder abonnement med Luca Regnskap.

Du får en ny faktura automatisk etter tre måneder, og vi sender deg en påminnelse via e-post når en ny faktura kommer.

Aktiver en modul

Klikk på menyen øverst i venstre hjørne
Klikk på "Mitt abonnement"
Finn modulen du vil ha, f.eks. lønnsmodul, og klikk "Aktiver" på den

Du vil få tilgang til modulen øyeblikkelig etter at du har aktivert den. På neste faktura, så vil du betale for dagene du allerede har brukt modulen og forskuddsvis for de neste tre månedene.

Glemt å betale fakturaen eller betalt etter forfallsdato

Hvis du ikke betaler fakturaen innen forfallsdato, så vil din brukerkonto låses. Så snart vi registrerer at du har betalt fakturaen, så vil brukerkontoen låses opp igjen. Det kan ta 2 virkedager før betalingen din blir registrert til brukerkontoen låses opp igjen.

Hvis du mener at brukerkontoen din er låst ved en feil, ta kontakt med vår support via chat direkte i løsningen for videre hjelp

Avslutt / Deaktiver ditt abonnement

Klikk på menyen øverst i venstre hjørne
Klikk på "Mitt abonnement"
Klikk på "Si opp abonnement"

Du vil ha tilgang ut perioden du har betalt for. Har du glemt å betale fakturaer du allerede har mottatt av oss, husk at du likevel må betale disse. Etter at du har sagt opp ditt abonnement så vil vi ikke sende deg flere fakturaer.