Man får ikke månedlige kontoutskrifter for bankkontoer man har hos Nordnet, men det er likevel anbefalt å avstemme disse bankkontoene. Derfor er vanlig praksis å ta skjermbilder av transaksjonsoversikten inne på Nordnet og laste denne opp som vedlegg til bankavstemmingen.

Transaksjonslisten i Nordnet

Logg inn på Nordnet
Klikk på "Mine sider" øverst i menyen
Velg "Transaksjoner og sluttsedler"
Bruk datofiltreringen til å velge periode. F.eks. hvis du skal avstemme desember 2020, så filtrerer du fra 01.12.2020-31.12.2020.
Ta et skjermbilde av relevant informasjon (transaksjoner og kontobalanse)
Last opp skjermbildet som vedlegg til avstemmingen