Bankintegrasjon

Med bankintegrasjon så forenkler du regnskapsjobben enda litt til! Du kan få din bankkontosaldo og transaksjoner rett i regnskapet for god kontroll og en lettere bankavstemming Du kan også sende betalinger rett fra Luca Regnskap til nettbanken din.

Du vil få transaksjonsdataen fra datoen integrasjonen blir satt. Vi har ikke enda muligheten til å hente transaksjoner med tilbakevirkende kraft, men jobber mot å få muligheten til å kunne gjøre dette i fremtiden.

Hvordan du setter opp bankintegrasjonen

Sånn gjør du det:

Logg inn og gå til "Bankkontoer"
Klikk på bankkontonavnet
Bestill bankintegrasjon her

Vi tilbyr bankintegrasjon med DNB i dag. Ønsker du at vi skal integrere med din bank, fyr løs et ønske vår vei!

Noen banker har egne gebyrer for bankintegrasjon. Se din banks prisliste.