Bankkontoer

Du finner dine bankkontoer under "Bankkontoer" i hovedmenyen. Det er her du legger til, redigerer og avstemmer bankkontoene dine.

Legg til en ny bankkonto

Gå til "Bankkontoer"
Klikk på "Ny bankkonto"
Fyll inn alle feltene. Her kommer en forklaring på hva de forskjellige feltene betyr:

Navn: Legg inn et navn som er lett gjenkjennelig og som beskriver hvilken bankkonto dette er.
Type: Her kan du velge mellom fire type bankkontoer
Bankkontonummer: Legg inn kontonummer til bankkontoen
Bankkonto åpnet: Denne datoen bestemmer fra når du skal avstemme bankkontoen din. Det er viktig at du velger riktig dato her.

Klikk på "Opprett bankkonto" for å fullføre.

Nå vil du se at bankkontoen din vises på oversikten over dine bankkontoer.

Rediger eller slett dine bankkontoer

Du kan redigere eller slette dine bankkontoer ved å klikke på redigeringspennen eller søppelbøtteikonet ved siden av den aktuelle kontoen. Hvis du har gjort en føring på en bankkonto, så vil du ikke kunne slette bankkontoen før du fjerner føringen som berører bankkontoen.

Bankavstemming

Du kan lese om bankavstemming her.