Betalingspåminnelse

Har du en kunde som ikke har betalt regningen? Da kan du enkelt sende en vennlig betalingspåminnelse til kunden

Gå inn på fakturaen du vil minne kunden din på
Klikk på "Ny betalingspåminnelse"
Velg hvilken e-postadresse den skal sendes til - vi forhåndsutfyller med det du har lagret på kunden
Når du er klar for å sende den, klikk "Send påminnelse".

Du velger selv når du sender ut betalingspåminnelser - det kan være før forfallsdatoen, kort tid etter forfallsdatoen, eller en stund etter forfallsdatoen. Dette er helt opp til deg. Husk at du kan ikke ta gebyr for betalingspåminnelser.