Eksporter regnskapsadataen din

Noen ganger har du behov for å eksportere regnskapet ditt, som for eksempel ved årsavslutning, samarbeid med regnskapsfører, o.l. I Luca Regnskap kan du eksportere det aller meste til excel - enten hele regnskapet eller deler av det. Nedenfor går vi gjennom de ulike stedene du kan eksportere regnskapsdataen din fra.

Eksporter en del av regnskapet

Hvis du for eksempel bare vil eksportere en liste over dine kundefakturaer, hovedboken, saldobalansen eller dine leverandører. Dette gjør du ved å gå til den delen av regnskapet du vil eksportere, finner og klikker på knappen "Eksporter data". Vanligvis vil denne knappen være oppe til høyre på sider som faktura, kunder, hovedbok, saldobalansen, osv. Denne eksporterer til formatet .xlsx.

Slik ser eksport-knappen ut

Eksporter hele regnskapet

Vil du eksportere hele regnskapet ditt kan du gjøre det fra selskapsinnstillingene.

Gå til "Selskapsinnstillinger"
Bla ned og klikk på fanen "Eksporter regnskapsdata"
Velg hva du ønsker å eksportere.

Hvis du vil eksportere hele regnskapet til en Excel-fil (.xlsx) velg å laste ned eksportfilen. Trenger du alle bilag som er registrert (kundefaktura-pdfer, vedlegg, o.l.), kan du be om å få dem tilsendt under "Last ned bilag". Du vil etter kort tid få en e-post hvor disse kan lastes ned.

Eksport regnskapet i SAF-T formatet

Vi har støtte for at du kan laste ned regnskapet ditt i SAF-T formatet. Gå til "Selskapsinnstillinger" > "Eksporter regnskapsdata" og velg at du ønsker å få denne tilsendt. Lurer du på hva SAF-T er? Les mer om dette hos Skatteetaten her: SAF-T Regnskap