Det er ikke mulig å direkte endre e-postadressen på en brukerkonto. Ønsker du å ta i bruk en ny e-postadresse, kan du opprette en ny bruker med den nye e-postadressen og invitere den inn som bruker i selskapet.

Gå til "Selskapsinnstillinger" og bla ned til fanen "Brukere"
Klikk på "Inviter ny bruker" og inviter inn den nye e-postadressen din
Logg ut av Luca Regnskap
Aksepter invitasjonen du har fått tilsendt på den nye e-postadressen. Følg stegene for opprettelse av konto og verifisering av kontoen.
Når det er gjort og du er blitt logget inn, så skal du se at du er lagt til som en bruker i selskapet - men du vil ha begrensede rettigheter.
Vil du gi kontoen fulle rettigheter til alt, logg ut og logg inn på den gamle kontoen din. Gå til "Selskapsinnstillinger" > "Brukere" > klikk på redigeringspennen ved siden av den nye brukeren og tilder fulle rettigheter til alt (viktigste er fulle rettigheter til selskapsinnstillinger) og klikke lagre.

Nå har den nye brukere fulle rettigheter og du kan bruke denne fremover Ønsker du å fjerne den gamle e-postadressen, så kan du gjøre dette på samme sted i selskapsinnstillingene ved å klikke på søppelbøtteikonet ved siden av den gamle brukeren.