Vi anbefaler at alle gjennomgår alle aktive arbeidsforholds ved starten av 2021
Ansettelsesform

En ny opplysning skal innrapporteres på a-meldingen fra 01.01.2021, nemlig ansettelsesform. Ansettelseform må rapporteres inn på alle ordinære og maritime arbeidsforhold.

For deg så betyr dette at du må inn i regnskapsystemet og aktivt velge hvilken ansettelsesform alle ansatte har. Den kan være fast eller midlertidig.

Gå til "Lønn" > "Ansatte"
Gå inn på en ansatt
Klikk på "Rediger" under aktiv stilling
Bla ned til seksjonen "For statlig statistikkføring" og velg ansettelsesform - fast eller midlertidig ansatt.