Fakturainnstillinger

I fakturainnstillingene kan du blant annet laste opp en logo, aktivere rabatt og redigere hvilke mva-koder som skal være tilgjengelig.

Klikk på selskapsnavnet ditt i boksen oppe i venstre hjørne
Klikk på "Selskapsinnstillinger"
Bla ned og klikk på "Kundefakturaer" for å åpne opp for ny funksjonalitet i fakturaflyten. Bla ned og klikk på "Mva" for å redigere mva-innstillingene.

Kundefakturainnstillinger

Her kan du åpne opp for rabatt og referansenummer, eller legge til en reklamelinje og logo.

Reklamelinje på fakturaen
- Her kan du legge inn en kort tekst som kommer frem på alle fakturaer du sender til dine kunder.

Logo
- Last opp en logo. Denne vil vises på alle dine PDF-fakturaer.

Referansenummer
- Huk av og klikk på "Lagre" for å aktivere referansenummer. Neste gang du sender en faktura så vil du kunne legge inn "Deres referanse" og "Vår referanse".

Rabatt
- Huk av og klikk på "Lagre" for å aktivere rabatt. Neste gang du sender en faktura så vil du få muligheten til å legge inn en prosentrabatt på alle fakturalinjer.

Mva-innstillinger for dine kundefaktura

Dette kan kun redigeres hvis selskapet ditt er mva-pliktig og registrert for mva. Hvis du ikke er mva-pliktig, skal du ikke endre på dette.

Klikk på "Mva-innstillinger for dine fakturaer"
Huk av for hvilke mva-koder som skal være aktive og klikk "Lagre"

Neste gang du sender en faktura, så vil du kunne velge mellom de aktive mva-kodene