Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Generelt

Funksjoner, veikart og tilbakemeldinger


Ta en titt på veikartet vårt for å se hva vi slags funksjonalitet vi har i regnskapssystemet, og hva vi jobber med.

Se hva slags funksjonalitet vi har levert

  1. Logg inn
  2. Klikk på “Funksjoner” i hovedmenyen
  3. Velg fanen “Ferdig levert”

Nysgjerrig på hva våre utviklere jobber med akkurat nå?

Du kan se hvilken ny og spennende funksjonalitet vi jobber med akkurat nå, som kommer i løpet av kort tid!

  1. Logg inn
  2. Klikk på “Funksjoner” i hovedmenyen
  3. Velg fanen “Jobbes med nå” og se hva som kommer snart.

Noe du ønsker deg?

  1. Logg inn
  2. Klikk på “Tilbakemelding” i hovedmenyen
  3. Klikk på (+) ikonet nede i venstre hjørne og send oss din tilbakemelding. Vår utvikling er brukerstyrt :)

Luca Regnskap

Enkelt, rimelig og bekymringsfritt regnskap for små bedrifter.

For kun 99,-/måned kan du fakturere dine kunder, holde regnskapet under kontroll, og rapportere det staten skal ha.

Prøv gratis i 30 dager

Relaterte artikler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer