Hent skattekort

Etter at du har opprettet en ansatt og lagg inn en eller flere lønnslinjer, så er neste steg å hente skattekort på den ansatte.
Du kan velge å hente skattekort per ansatt ved å gå inn på hver enkelte ansatt og klikke på «Hent siste skattekort» som vist på skjermbildet under.

Alternativt, så kan du først legge til alle dine ansatte og deretter gå tilbake til «Lønn» > «Ansatte». Oppe i høyre hjørne så kan du klikke på «Bestill skattekort». Da vil systemet hente siste skattekort for alle ansatte som er registrert i Luca Regnskap.