Brukere

Det koster ingenting ekstra å legge til nye brukere i selskapet ditt Du kan invitere inn både regnskapsfører eller andre ansatte i selskapet som skal ha tilgang til hele eller deler av regnskapet ditt. Her kan du lese mer om hvordan du legger til en bruker i selskapet ditt, i tillegg til hvordan du bestemmer hva de skal få lov til å se og gjøre

Hvordan invitere en ny bruker

Gå til "Selskapsinntillinger" > "Brukere"
Her ser du en oversikt over alle brukere i ditt selskap
Klikk på "Inviter ny bruker"
Legg inn e-posten til brukeren du ønsker å invitere og klikk på "Inviter ny bruker"



Den inviterte brukeren vil motta en e-post hvor de må akseptere og følge instruksjonene. Etter at du har invitert en bruker, så vil du bli sendt til en oversikt over alle brukerinvitasjoner som er sendt. Her kan du slette en eksisterende bruker eller en invitasjon ved å klikke på søppelbøtteikonet. Hvis du ønsker å sende en invitasjon på nytt til en bruker som ikke har akseptert, klikk på send på nytt-ikonet.

Rediger brukerrettigheter

Gå til "Selskapsinnstillinger" > "Brukere". Alle brukere som har akseptert en invitasjon vises her. Klikk på redigeringspennen ved siden av brukeren du ønsker å redigere.

Her kan du gi og fjerne rettigheter til brukeren. Det finnes to tre type rettigheter:

Ingen – Brukeren har ingen tilgang
Lesetilgang – Brukeren kan se og lese alt, men ikke redigere eller utføre noen handlinger
Full tilgang – Brukeren kan se og lese alt, og kan redigere og utføre handlinger

Hvilken områder i regnskapet dekker kategoriene?

Salg og kunder: Alt under "Salg" som vil si faktura, tilbud, produkter & tjenester og kunder

Innkjøp og leverandører (utenom godkjenne betaling): Alt under "Utgift" som vil si regninger og leverandører

Godkjenne betalinger: Gir tilgang til å godkjenne betalinger

Regnskap og skatt: Alt under "Regnskap" som vil si resultat, balansen, hovedboken, saldobalanse, manuelt bilag og bilagsliste. I tillegg, alt under "Skatt" og "Bankkontoer"

Lønn og ansatte: Alt under "Lønn"

Selskapsinnstillinger: Alt i "Selskapsinnstillinger". Enkelte innstillinger vil være utilgjengelige hvis brukeren mangler tilgang til regnskap og skatt. Husk at brukere med tilgang til selskapsinnstillinger har muligheten til å invitere nye brukere og slette eksisterende brukere.

Var denne artikkelen nyttig?
Avbryt
Tusen takk!