Inviter brukere til selskapet

Det koster ingenting ekstra å legge til nye brukere i selskapet ditt. Du kan invitere inn både regnskapsfører eller andre ansatte i selskapet som skal ha tilgang til hele eller deler av regnskapet ditt. Her kan du lese mer om hvordan du legger til en bruker i selskapet ditt, i tillegg til hvordan du bestemmer hva de skal få lov til å se og gjøre

Hvordan du inviterer en ny bruker

Gå til "Selskapsinntillinger" > "Brukere"
Her ser du en oversikt over alle brukere i ditt selskap
Klikk på "Inviter ny bruker"
Legg inn e-posten til brukeren du ønsker å invitere og klikk på "Inviter ny bruker"



Den inviterte brukeren vil motta en e-post hvor de må akseptere og følge instruksjonene. Ved å gå til "Se alle brukerinvitasjoner" vil du kunne se alle brukere du har invitert. Her kan du slette en eksisterende bruker eller en invitasjon ved å klikke på søppelbøtteikonet. Trenger du å sende en invitasjon på nytt, klikk på send på nytt-ikonet.

Rediger brukerrettighetene

Gå til "Selskapsinnstillinger" > "Brukere". Alle brukere som har akseptert en invitasjon vises her. Klikk på redigeringspennen ved siden av brukeren du ønsker å redigere.

Her kan du gi og fjerne rettigheter til brukeren. Det finnes to tre type rettigheter:

Ingen – Brukeren har ingen tilgang
Lesetilgang – Brukeren kan se og lese alt, men ikke redigere eller utføre noen handlinger
Full tilgang – Brukeren kan se og lese alt, og kan redigere og utføre handlinger

Hva de forskjellige brukerrettighetene dekker

Salg og kunder: Alt under "Salg" som vil si faktura, tilbud, produkter & tjenester og kunder

Innkjøp og leverandører (utenom godkjenne betaling): Alt under "Utgift" som vil si regninger og leverandører

Godkjenne betalinger: Gir tilgang til å godkjenne betalinger (aktuelt for selskap med bankintegrasjon)

Regnskap og skatt: Alt under "Regnskap" som vil si resultat, balansen, hovedboken, saldobalanse, manuelt bilag og bilagsliste. I tillegg, alt under "Skatt" og "Bankkontoer"

Lønn og ansatte: Alt under "Lønn"

Selskap og brukerinnstillinger: Alt i "Selskapsinnstillinger". Enkelte innstillinger vil være utilgjengelige hvis brukeren mangler tilgang til regnskap og skatt. Husk at brukere med tilgang til selskapsinnstillinger har muligheten til å invitere nye brukere og slette eksisterende brukere. Vær derfor forsiktig med hvem du gir denne tilgangen til.

API-tilgang: For deg som vil bruke APIet vårt.

Var denne artikkelen nyttig?
Avbryt
Tusen takk!