Mva-meldingen har ikke kommet frem i Altinn

Du har satt opp Altinn-integrasjonen og sender din mva-melding fra Luca Regnskap til Altinn - men du finner den ikke i Altinn! Nedenfor finner du en liste over det kan sjekke selv før du tar kontakt med oss for hjelp

Mva-meldingen kommer inn som "Under arbeid" i innboksen

Mva-meldingen som du sender inn fra Luca Regnskap blir lagt i innboksen din som "Under arbeid", så det første du burde gjøre er å sjekke om du kan ha oversett den her. Årsaken til at mva-meldingene som sendes inn havner her er fordi de er fylt ut med informasjonen som ble sendt fra Luca Regnskap, og er nå klare til signering av deg før de sendes til Skatteetaten

I dette bildet ser du hvordan to innsendinger fra Luca Regnskap ser ut i Altinn

Arkivert eller slettet mva-meldingen

Noen ganger kan man ved uhell ha arkivert eller slettet mva-meldingen. Derfor burde du sjekke "arkiv" og "slettede" i innboksen din i Altinn. Hvis du finner mva-meldingen under "slettede", så kan du klikke på den og velge å angre slettingen.

Du finner "arkiv" og "slettede" på venstresiden i innboksen din i Altinn

Ta kontakt med oss

Hvis du fortsatt ikke finner mva-meldingen din etter å ha fulgt tipsene ovenfor, ta kontakt med oss via chatten