Ikke mottatt verifiseringse-post ved registreringen

Har du ikke mottatt verifiseringse-posten? De fleste verifiseringse-poster kommer frem øyeblikkelig. Hvis du ikke ser e-posten i innboksen din etter en liten stund så skyldes dette som regel at e-posten har blitt stoppet av e-postleverandøren din. I denne hjelpeartikkelen kan du lese mer om årsaker til at e-posten ikke kommer frem.

Sjekk at du har registrert deg med riktig e-postadresse

Det kan gå fort i svingene når man oppretter en konto. Derfor er det lurt å sjekke at du la inn riktig e-postadresse da du registrerte kontoen din. Dette kan du sjekke ved å gå til https://go.lucalabs.com/sign_in og forsøke å logge inn. Blir du logget inn og sendt videre til «Verifiser din e-postadresse», så har du registrert riktig konto. Hvis du ikke blir logget inn, forsøk å registrere deg på nytt med riktig e-postadresse.

Vent 15 minutter

Noen ganger vil det ta tid før verifiseringse-posten vår når innboksen din. Dette kan skje hvis spamfilteret til e-postleverandøren din er strengt eller du til tider opplever at det tar tid før du mottar e-post. Vent 15 minutter og forsøk å sende verifiseringse-posten på nytt om du ikke har mottatt den.

Sjekk søppelpost

Alle store e-postleverandører bruker søppelpost for å fjerne uønskede e-poster. Av og til vil disse filtrene fjerne vanlige e-poster, så sjekk om e-posten har havnet her. Hvis du har satt opp egne e-postregler, gå gjennom alle mappene i e-posten din og søk etter “Luca Regnskap”.

E-posten kan ha blitt stoppet av e-postleverandøren din

Hvis du fortsatt ikke ser verifiserings-eposten, så kan den ha blitt helt stoppet av e-postleverandøren din. Du kan ta kontakt med dem direkte og be dem tillate e-postadressen vi sender verifiseringse-posten fra, som er: postbud@lucaregnskap.no