Kontoplanen i Luca Regnskap?

Du kan se kontoplanen ved å gå til "Selskapsinnstillinger" > "Kontooversikt". Kontoplanen vår er SAF-T-kompatibel, som betyr at alle kontoene er allerede ferdig mappet opp mot SAF-T.

Kan jeg endre på kontoplanen?

Det er ikke mulig å redigere kontoplanen selv. Dersom du vil skille ut enkelte inntekter og kostnader, så kan du bruke prosjektmodulen til dette. Her kan du legge inntekter og prosjekter på prosjekter, som gjør at du kan lettere sortere mellom f.eks. hvilke inntekter som er medlemskontingent og hvilke som er salg av kioskvarer. Du kan lese mer om prosjektmodulen vår her: Prosjektmodul