Kundereskontro

Ved å gå til "Salg" > "Kunder" > "Kundereskontro" kan du se alle føringer som er gjort mot kundene dine. Du kan også matche posteringer her, slik at de "lukkes". Dette er nyttig hvis du for eksempel vil lukke en kundefaktura mot en kreditnota, lukke en manuell betaling mot en kundefaktura, og lignende.

Gå til "Salg" > "Kunder" og finn kunden det gjelder
Klikk på "Kundereskontro"
Huk av boksen ved siden av posteringene du ønsker å lukke mot hverandre
Klikk "Lukk poster"

Du kan kun lukke poster som går totalt i 0,00,-. For eksempel, så kan du ikke lukke en kundefaktura med totalbeløp 100,00 mot en kreditnota som har totalbeløp -80,00, siden disse to beløpene ikke går i 0,00 totalt.

Du kan også åpne poster som er lukket her.

Leverandørreskontro

Fungerer på samme måte som kundefaktura.

Gå til "Utgift" > "Leverandører" > og finn leverandøren det gjelder.
Klikk på "Leverandørreskontro"
Huk av boksen ved siden av posteringene du ønsker å lukke mot hverandre
Klikk "Lukk poster"

Du kan også åpne poster som er lukket her.