Hvordan opprette en ny kunde

Du kan opprette en ny kunde fra kundelisten eller direkte i fakturaflyten.

Gå til "Salg" > "Kunder"
Klikk på "Ny kunde"
Fyll ut
Klikk "Opprett kunde"

Eller du starter en ny faktura og oppretter kunden underveis.

Hvis kunden din er en bedrift

Hvis kunden din er en bedrift, så kan du søke opp selskapsnavnet eller organisasjonsnummeret - og vi fyller inn det vi klarer å hente fra Brønnøysunderegisterene!

Søk opp selskapsnavnet eller organisasjonsnummeret i det øverste feltet og velg kunden
Legg inn e-postadressen fakturaen skal sendes til
Fyll inn resten

Tips! Husk at organisasjonsnummer og virksomhetsadressen må legges inn for at du skal kunne sende faktura via EHF til bedriftskunden

Hvis kunden din er en privatperson

Hvis kunden din er en privatperson så står du fritt til å registrere kunden som du ønsker. Det kan være lurt å legge inn fullt navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Huk av for "Er dette en privatperson?"
Legg inn opplysninger om kunden.

Tips! Hvis du vil sende Vipps eFaktura til denne kunden, så må du også legge inn kundens telefonnummer