Last opp bilde av kvittering/faktura fra mobilkamera

Hvis du har en fysisk faktura eller kvittering som du må føre i regnskapet ditt, finnes det flere måter å laste det opp i innboksen din på.

Ta et bilde av kvitteringen/fakturaen med ditt mobilkamera. Send så bildet via din mail på mobilen til e-postadressen som står oppført i innboksen din i Luca Regnskap
Logg inn i Luca Regnskap via nettleseren på mobilen din og bruk innboksen til å ta bildene

Nedenfor finner du en beskrivelse av hvordan du bruker innboksen i Luca Regnskap via nettleseren på mobilen, til å ta og laste opp bildene.

iPhone: Last opp bildet til innboks

Åpne nettleseren på mobilen din (Safari eller Chrome)
Gå til go.lucalabs.com og logg inn som vanlig
Trykk på menyen oppe i høyre hjørne > velg "Innboks"
Trykk i firkanten. Velg "Ta bilde eller video".
Ta bildet og trykk "Bruk bilde" - så vil du se bildet ligge i innboksen.

Du kan ta flere bilder av gangen etter hverandre. Når du har lastet opp alle bildene, så anbefaler vi å føre utgiftene via nettleseren på din PC fremfor mobilen

Android: Last opp bildet til innboks

Åpne nettleseren på mobilen din (Chrome)
Gå til go.lucalabs.com og logg inn som vanlig
Trykk på menyen oppe i høyre hjørne > velg "Innboks"
Trykk i firkanten. Velg "Kamera".
Ta bildet og trykk "Ok" - så vil du se bildet ligge i innboksen.

Du kan ta flere bilder av gangen etter hverandre. Når du har lastet opp alle bildene, så anbefaler vi å føre utgiftene via nettleseren på din PC fremfor mobilen