Leverandører

Du finner listen over dine leverandører i hovedmenyen under "Utgift" -> "Leverandører".

Leverandørlisten viser alle personer og selskap du har registrert som leverandører. Her kan du se hvor mye du har kjøpt fra hver av dem og hvor mye du eventuelt skylder en leverandør ("Ubetalt beløp").

På høyresiden så kan du klikke på redigeringspennen for å se ytterligere detaljer og redigere en leverandør.

Klikk på søppelbøtteikonet om du skulle ønske å slette en leverandør. Hvis du har opprettet et bilag på en leverandør så vil det ikke være mulig å slette dem.

Legg til en ny leverandør

Du kan legge til en ny leverandør ved å klikke på "Ny leverandør" øverst til høyre i leverandørlisten. (Du kan også gjøre det "underveis" når du holder på med å registrere en leverandørfaktura".)

Velg først om leverandøren er en privatperson eller bedrift. Hvis det er en privatperson så kan du enten skrive inn navn eller telefonnummer for å søke opp personen i 1881. Velger du selskap, kan du skrive inn bedriftsnavn eller organisasjonsnummer for å søke i foretaksregisteret.

Fyll deretter inn e-post, telefonnummer, postadresse og virksomhetsadresse før du klikker på "Opprett leverandør".

Import og eksport

Du kan både importere og eksportere dine leverandører.

Klikk på "Importer leverandører" for å legge inn dine leverandører. Last ned eksempelfilen slik at du kan se hvordan importfilen skal se ut og legg inn dine leverandører her. Deretter klikk på "Velg fil" og last opp før du klikker på "Importer".

Klikk på "Eksporter data" for å laste ned en Excel-fil med alle dine leverandører.