Lønnsmodulen og pris

Lønnsmodulen er en valgfri modul du kan aktivere under "Mitt abonnement". Den koster 69,- per måned, og vi fakturer for den forskuddsvis for tre måneder av gangen. Har du mer enn én ansatt, så koster hver ekstra ansatt 29,- per måned.

Aktiver lønnsmodulen

Klikk på selskapsnavnet øverst i venstre hjørne
Velg "Mitt abonnement"
Klikk på "Legg til lønn" for å aktivere lønnsmodulen

Husk at du må gå gjennom lønnsinnstillingene dine før du kan starte å legge til ansatte og kjøre din første lønnskjøring. Les mer om lønnsinnstillingene her

Alle priser er eksklusiv mva.

Passer lønnsmodulen for meg?

Lønnsmodulen vår har det du i et lite AS med ansatte trenger for å kjøre lønn. Snakk med oss i chatten hvis du lurer på om vi har det du trenger

- Registrer ansatte og hent skattekort
- Opprett lønnskjøringer og send ut lønnsslipper til dine ansatte
- Send A-meldinger fra systemet
- Se hvor mye skatt og AGA du skylder
- Lønnsrapporter
- .. og mer!