Manuelt bilag

Du kan enkelt føre manuelle bilag / frie posteringer i Luca Regnskap. Dette gjør du ved å klikke på "Regnskap" i hovedmenyen, og så på "Manuelt bilag". Her fører du debet- og kredit-posteringer direkte inn i regnskapet ditt. Du kan også legge til en beskrivelse og et vedlegg.

Det beste er å bruke manuelle bilag så lite som mulig. Vi har lagt til rette for enkel og brukervennlig registrering av veldig mange forskjellige typer hendelser, så sjekk gjerne først om du ikke kan registrere hendelsen gjennom funksjonaliten som ligger under "Salg", "Utgift", "Bank", "Lønn", osv.