Hvem kan du sende massefakturaer til?

Du kan massefakturere dine privatkunder via e-post og vipps

Aktiver massefakturering

Du aktiverer massefakturering i selskapsinnstillingene.

Klikk på selskapnavnet ditt oppe i venstre hjørne
Klikk på "Selskapsinnstillinger"
Klikk på "Kundefakturaer"
Huk av for "Aktiver massefakturering" og klikk "Lagre"

Massefakturer dine kunder

Gå til "Salg" > "Faktura"
Klikk på "Ny faktura"
Legg inn en kunde og klikk "Videre" (Obs! Vi kommer ikke til å sende en faktura til denne kunden. Excel-filen vil overskrive denne kunden)
Klikk på "Legg til flere mottakere"
Last ned eksempelmalen
Legg inn navn, e-postadresse og/eller telefonnummer på kundene du vil fakturere
Velg sendemetode

Hvis du vil fakturere via e-post, så skriver du inn email i denne kolonnen
Hvis du vil fakturere via vipps, så skriver du inn vipps i denne kolonnen

Fyll ut resten av fakturaen som vanlig og klikk "Send faktura"
Se over at alle mottakere ligger i listen her, og deretter klikk "Send fakturaer"

Nå vil fakturaen bli sendt til alle kundene som lå i Excel-filen.

Fakturerer du veldig mange samtidig, så kan det ta litt tid for alle fakturaene å bli sendt ut til kundene dine.
Vi sender ikke en faktura til den første kunden du velger manuelt i fakturaflyten. Hvis du også ønsker at denne kunden skal motta en faktura, husk å inkludere kunden i Excel-filen!