Hva er en EHF-faktura?

En EHF-faktura er en elektronisk faktura som sendes direkte fra avsenders regnskapssystem til mottakers regnskapssystem.

Hvorfor er det bra om jeg får regningene mine elektronisk?

Du sparer tid! Det går raskere å registrere en EHF-faktura, siden mange av feltene allerede vil være fylt ut.
Du unngår feil. Når fakturainformasjon leses automatisk er det mindre rom for feil.
Du sparer miljøet. Vi går mot et papirløst samfunn!

Hvordan kommer jeg igang?

For å kunne motta elektroniske faktura må du registrere deg for det. Det er enkelt og du gjør det slik:

Gå til "Selskapsinstillinger"
Trykk på "Leverandørfaktura", og trykk "Aktiver EHF".
Utfyll selskapets kontaktinformasjon og trykk på "Aktiver".

Etter at du har aktivert EHF-mottak, vil mange leverandører sende deg regningene sine direkte til din innboks i løsningen.

Selskapet ditt kan kun mottak elektroniske faktura i et system, så hvis du allerede er registrert for elektroniske faktura i et annet system, så må du først sørge for at det andre systemet avregistrerer deg fra det såkalte ELMA-registeret før du prøver igjen.