Produkter & tjenester

Du finner en oversikt over alle dine registrerte produkter og tjenester ved å gå til "Salg" > "Produkter & tjenester" i hovedmenyen.

Du kan se hvilken mva-sats og pris hvert enkelt produkt har, i tillegg til salg for de siste 12 månedene - kjekt å vite!

Ønsker å redigere et produkt, klikk på redigeringspennen.

Hvordan oppretter du et nytt produkt/tjeneste?

Gå til "Salg" > "Produkter & tjenester" i hovedmenyen
Klikk på "Nytt produkt/tjeneste"
Legg inn navn, beskrivelse pris og mva-sats
Klikk på "Opprett produkt/tjeneste" for å lagre

Hvordan sletter jeg et produkt?

Du kan slette et produkt hvis du ikke har sendt en faktura som inneholder dette produktet. Har du fakturert et produkt minst en gang, men ønsker å skjule det fra produktoversikten så kan du sette produktet som inaktivt.

Du setter et produkt som inaktivt ved å klikke på redigeringspennen ved siden av produktet. Deretter fjerner du avhukingen ved siden av "Aktiv" og klikker "Lagre produkt/tjeneste". For å se dine inaktive produkter, huk av for "Vis inaktive" og klikk på søkeikonet.