Hva er prosjektmodulen og hvordan kan jeg få det?

Prosjektmodulen gjør det mulig å knytte salg og kjøp til prosjekter. Det gjør det enklere å holde styr på hvor lønnsomme forskjellige prosjekter er, og kan også hjelpe deg med å huske på å fakturering.

For å aktivere prosjektmodulen klikker du på selskapsnavnet ditt i øvre venstre hjørne, så på "Mitt abonnement".

Opprett et nytt prosjekt

Gå til "Prosjekter" i hovedmenyen
Klikk på "Nytt prosjekt"
Gi prosjektet ditt et navn og tildel det en prosjektkode
Legg inn en beskrivelse av prosjektet
Klikk "Opprett prosjekt"


Hurra - nå er ditt første prosjekt opprettet! Du kan nå velge dette prosjektet på salg, utgifter og manuelle bilag.

Velg prosjekt på kundefakturaer, utgifter og manuelle bilag

Du kan legge til prosjekt på kundefakturaer, leverandørfaktura og manuelle bilag. Prosjekt kan legges til mens du fører salget eller kjøpet, eller det kan legges til i etterkant Gå inn på kundefakturaen eller regningen og tildel prosjekt i feltet "Prosjekt". På manuelle bilag så må du gå inn på journalen og klikke "Rediger journal" for å velge prosjekt.

Redigere et prosjekt

Du kan fritt redigere prosjektene dine som du vil, når du vil.

Gå til "Prosjekter"
Klikk på øye-ikonet ved siden av prosjektet du ønsker å redigere
Klikk på "Rediger prosjekt"
Gjør endringene og klikk "Lagre"

Slette et prosjekt

Når du sletter et prosjekt så blir dette prosjektet permanent fjernet, og det kan ikke gjenopprettes. Vær derfor sikker på at du ønsker å slette prosjektet før du gjør det.

Gå til "Prosjekter"
Finn prosjektet du ønsker å slette
Klikk på søppelbøtte-ikonet for å slette

Avslutte et prosjekt

Tiden har kommer for at prosjektet er ferdig. Da kan du avslutte prosjektet i Luca Regnskap, slik at det prosjektet ikke lenger kan velges på kjøp og salg. Prosjektet vil fortsatt være lagret, slik at du kan senere gå tilbake til det og enten starte det opp igjen eller se over resultatrapporten

Gå til "Prosjekter"
Klikk på øye-ikonet ved siden av prosjektet du ønsker å sette som inaktivt
Klikk på "Rediger prosjekt"
Huk av ved siden av "Avslutt prosjekt" og klikk "Lagre"

Var denne artikkelen nyttig?
Avbryt
Tusen takk!