Velkommen til oss! Les mer om hvordan du registrere en brukerkonto hos oss her. Trenger du hjelp med å komme i gang eller har spørsmål, chat med oss nede i høyre hjørne

Registrer en brukerkonto

Gå til go.lucalabs.com for å registrere en konto hos oss eller for å logge inn. Luca Regnskap har tre ulike registrering- og innloggingstyper:

E-post
Google
Facebook

Måten du registrerer deg på blir innloggingstypen du velger fremover hver gang du skal logge deg inn.

Registrering- og innloggingsmetoder

E-post

Fyll inn navn, e-post og passord før du klikker på "Registrer gratis", og du vil få en verifiseringse-post. Følg instruksjonene i e-posten for å fullføre verifiseringen av brukeren din. Hvis du ikke mottar verifiseringse-posten, ler mer om hva som kan være årsaken her.

Google

Hvis du foretrekker å bruke Google til registrering og innlogging, klikk på "Registrer med Google". Logg inn med Google-kontoen du ønsker å bruke, og følg instruksjonene.

Facebook

Klikk på "Registrer med Facebook" hvis du foretrekker å logge inn med din Facebook-konto. Logg inn med Facebook-kontoen du ønsker å bruke, og følg instruksjonene.

Problemer med å registrere deg eller logge inn?

Fortell oss hva slags problem du opplever ved å ta kontakt i chatten, så skal vi hjelpe deg så raskt vi kan