Hva er en repeterende faktura?

Repeterende faktura en nyttig for deg som sender den samme fakturaen hver uke, måned eller år. Denne funksjonaliteten gjør at du trenger kun å lage fakturaen én gang, og så kan du sette opp hvor ofte og lenge den skal sendes til kunden din.

Hvordan opprette en repeterende faktura

Gå til "Salg" > "Repeterende faktura"
Klikk på "Ny repeterende faktura"
Velg kunde
Velg tidsintervall og fakturadetaljer
Legg til fakturalinjene og kommentar
Klikk "Opprett repeterende faktura"

Første faktura vil bli sendt den datoen du legger inn i feltet "Første faktura sendes". Hvis denne datoen er dagens dato, så blir første faktura sendt øyeblikkelig. Gå til oversikten over epeterende fakturaer for å enkelt se status, når siste faktura ble sendt og når neste er planlagt

Mer informasjon om hvordan tidsintervall-feltene fungerer

Denne faktureringen gjentas
- Her kan du velge mellom daglig, ukentlig, månedlig, årlig eller egendefinert.

Første faktura sendes
- Velg datoen første faktura skal sendes. Dette må enten være dagens dato eller en dato i fremtiden.

Fakturering avsluttes
- Velg mellom aldri eller en spesifikk dato. Velger du aldri så kan du stoppe de repeterende fakturaene når det blir aktuelt.

Send fakturaer via
- Foreløpig så har vi kun støtte for utsendelse via e-post.

Hvordan redigere en aktiv repeterende faktura

Gå til "Salg" > "Repeterende faktura"
Klikk på de tre prikkene ved siden av den aktive repeterende fakturaen
Velg "Rediger"

Hvordan stoppe en repeterende faktura

Gå til "Salg" > "Repeterende faktura"
Klikk på de tre prikkene ved siden av den aktive repeterende fakturaen
Velg "Stopp"

Status vil endres fra aktiv til stoppet. Du kan finne dine stoppede repeterende fakturaer under fanen "Stoppet".

Repeterende faktura med Vipps eFaktura og EHF-faktura

Per dags dato kan du sende repeterende faktura per e-post. Vi vil også bygge støtte for utsendelse av repeterende faktura via Vipps eFaktura og EHF.