Lønn

Reverser en lønnskjøring

Alle lønnskjøringer hvor det ikke er registrert noen utbetalinger eller sendt inn a-melding, kan reverseres.

1. Gå til “Lønn” > “Lønnskjøringer”
  2. Velg lønnskjøringen du vil reversere
  3. Klikk “Neste steg”
  4. I steg 2, lønnsslipper, klikk på de tre prikkene (…) og velg “Reverser lønnskjøringen”
  5. Pass på at bokføringsdato er riktig. Vanligvis skal bokføringsdato være samme dato som lønnskjøringsdatoen, slik at de nuller hverandre ut i regnskapet.
  6. Klikk “Reverser”.

Hva skjer nå en lønnskjøring reverseres?

Når du reverserer en lønnskjøring vil en helt lik lønnskjøring opprettes, bare med det motsatte beløpet som den reverserte. En ny journal vil også bli opprettet basert på den nye lønnskjøringen. Det vil også genereres reverserte lønnslipper som du kan laste ned og sende til dine ansatte.

Hjelp - jeg finner ikke reverseringsknappen?

Det er ikke mulig å reversere lønnskjøringer som har vellykket betalinger sendt fra systemet registrert på seg. Dette er kun for de som har satt opp bankintegrasjon. Vi jobber for tiden med å legge til støtte for dette.