Hva brukes tilbud til?

Det er ikke noe regnskapslov som sier at du skal sende ut tilbud til kunder - og vi gleder oss om du kan fakturere kunden din med en gang.

Et tilbud er nyttig å sende når du og kunden skal bli enige om produktet/tjenesten og prisen, og det kan være et bra salgsverktøy å gi kunden et skriftlig tilbud.

Tilbud du sender til kunder blir ikke bokført i regnskapet, og kan derfor enkelt slettes eller redigeres.

Hvordan sende tilbud til en kunde?

Gå til "Salg" > "Tilbud" i hovedmenyen
Klikk på "Nytt tilbud"
Velg kunden du ønsker å sende tilbudet til
Klikk "Videre"
Fyll ut. Hvordan du fyller ut tilbudet er svært likt som hvordan du fyller ut en faktura
Klikk "Send tilbud" får å sende tilbud til kunden din

Hvor ser jeg alle tilbud jeg har sendt ut?

Gå til "Salg" og så til "Tilbud" i hovedmenyen.

Hva gjør jeg når kunden vil akseptere tilbudet og handle hos meg?
Du kan enkelt gjøre om et tilbud til en faktura ved å klikke på "Fakturer"
Gå til "Salg" og så til "Tilbud" i hovedmenyen.
Finn tilbudet det gjelder
Klikk på "Fakturer" - vi konverterer da tilbudet til en faktura for deg