Alle nettsteder lagrer noe informasjon i bufferen og informasjonskapslene når du besøker dem. Dette er veldig nyttig fordi da bil det raskere å åpne nettsiden neste gang! Men av og til kan noe gå skeis med denne lagringen og derfor føre til feil på nettsiden. Hvis du opplever et problem med for eksempel å laste inn regnskapssystemet i nettleseren din, så kan en tømming av bufferen og informasjonskapselen løse problemet.

Nedenfor finner du informasjon om hvordan du tømmer denne i de ulike nettleserne.

Regnskapssystemet vårt fungerer best i Chrome!

Chrome

Åpne Chrome
Klikk på de tre prikkene øverst til høyre
Klikk på "Flere verktøy" > "Tøm logg"
Velg en tidsperiode øverst. For å slette alt, velg "Alle datoer"
Følgende skal være huket av:
- Informasjonskapsler og andre nettstedsdata
- Bufrede bilder og filer
Klikk på "Slett data"

Nå kan du se om nettsiden fungerer igjen!

Safari på Mac

Åpne Safari
Klikk på Safari i menyen helt øverst
Klikk på "Valg"
Klikk på "Avansert" i vinduet som dukker opp og huk av for "Vis Utvikle-menyen i menylinjen". Nå skal "Utvikle dukke opp som et valg i menyen helt øverst.

Klikk på "Utvikler" > klikk på "Tøm buffere"

Se om nettsiden fungerer igjen. Hvis du fortsatt opplever problemer kan du forsøke å tømme loggen ved å klikke på "Logg" øverst i menyen > "Tøm hele loggen".