Hjelp og kundeservice
Fant ingen treff på dette søket
Salg

Vedlegg til kundefaktura

Du kan legge til vedlegg på fakturaer du sender til dine kunder. Muligheten til å legge ved for eksempel timelister kommer opp på siste skjerm i fakturaflyten.

1. Lag en ny kundefaktura
  2. På skjermen hvor du velger hvordan fakturaen skal sendes, klikk på “Legg til vedlegg”
  3. Last opp vedleggene fra datamaskinen din - du kan legge til så mange vedlegg du vil!

Du kan kun legge til vedlegg på kundefakturaer som sendes via e-post.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer